Ατομική Θεραπεία

Είμαι ο εαυτός  μου

«Σε όλο τον κόσμο δεν υπάρχει κανείς άλλος ακριβώς σαν εμένα. Υπάρχουν άνθρωποι που έχουν πράγματα όμοια με εμένα. Κανείς όμως δεν είναι όμοιός μου στο σύνολο».

V.Satir

Αναλύοντας τα Eμπόδια

Όλοι κάποια στιγμή στη ζωή μας μπορεί να νιώσουμε ότι έχουμε κολλήσει ή ότι αντιμετωπίζουμε δυσκολίες που μας «ξεπερνούν». Το να λάβουμε υποστήριξη από κάποιον ειδικό, μπορεί να μας βοηθήσει να καταλάβουμε καλύτερα τι συμβαίνει και να αποκτήσουμε νέους τρόπους σκέψης για τον εαυτό μας και τις σχέσεις μας με τους άλλους. Αναλύοντας τα εμπόδια που μας κρατάνε πίσω, μπορούμε να μάθουμε να κάνουμε καλύτερες επιλογές, να νιώθουμε πιο ήρεμοι και περισσότερο αισιόδοξοι, να μετατρέπουμε τους στόχους σε πραγματικότητα, να ανακαλύπτουμε νέες ευκαιρίες και να διαχειριζόμαστε πιο αποτελεσματικά τα προβλήματα της καθημερινότητας.

Μαζί Μπορούμε

Ο δικός μας ρόλος είναι να ακούσουμε την ιστορία σας και να σας βοηθήσουμε να απελευθερώσετε τον «ειδικό» εαυτό σας. Μπορούμε μαζί να ανακαλύψουμε τις επιλογές που έχετε και δυσκολεύεστε να βρείτε μόνοι σας. Η θεραπευτική/συμβουλευτική διαδικασία μπορεί να είναι μία πραγματικά μεταμορφωτική διαδικασία, εφόσον έχετε θέληση και όρεξη για προσπάθεια. Εμείς με τις γνώσεις, την εμπειρία και την υποστήριξή μας, μπορούμε να συμπλεύσουμε μαζί σας στο ταξίδι σας για την αλλαγή.

Ζητήματα που Απασχολούν
τους Ανθρώπους που μας Επισκέπτονται:

  • Άγχος

  • Μοναξιά

  • Κατάθλιψη

  • Καριέρα και μεταβάσεις ζωής

  • Προσωπική Ανάπτυξη/ Αυτοβελτίωση

  • Προβλήματα στις οικογενειακές & διαπροσωπικές σχέσεις

  • Διαζύγιο/Χωρισμός

  • Απώλεια/Πένθος

  • Φοβίες και Κρίσεις πανικού

Η ατομική θεραπεία απευθύνεται σε ενήλικες και εφήβους (16-18 ετών).

Μην Ξεχνάς

“Η θεραπευτική/συμβουλευτική διαδικασία μπορεί να είναι μία πραγματικά μεταμορφωτική διαδικασία, εφόσον έχετε θέληση και όρεξη για προσπάθεια.”

Ταξιδέψτε μαζί μας

Φιλοδοξούμε ο χώρος της «Σύμπλευσης» να αποτελέσει μια θετική αφετηρία για προσωπική αναζήτηση και αυτοπραγμάτωση όλων εκείνων που απευθύνονται σε εμάς για την ενδυνάμωση και την ψυχολογική υποστήριξή τους, προκειμένου να αντιμετωπίσουν τις δυσκολίες της καθημερινότητας αλλά και για να βελτιώσουν την επικοινωνία και τη σχέσης τους με τους άλλους, στο απρόβλεπτο και πολυσύνθετο αλλά τόσο μοναδικό για τον καθένα μας, ταξίδι της ζωής.