Ψυχοεκπαιδευτικά Σεμινάρια

«Ο άνθρωπος είναι η απάντηση, όποια κι είναι η ερώτηση»

Α.Μπρετόν

Ενδυνάμωση της Ψυχικής Υγείας

Στο επίπεδο της πρόληψης για την ενδυνάμωση της ψυχικής υγείας, πραγματοποιείται συστηματικά από την «Σύμπλευση» σειρά ψυχοεκπαιδευτικών σεμιναρίων. Απευθύνονται σε όσους και όσες ενδιαφέρονται για την ψυχολογία και τις εφαρμογές της στην καθημερινή ζωή και συνδυάζουν την εκπαίδευση ενηλίκων και την ψυχολογία με την βιωματική μάθηση και εμπειρία.

Ευαισθητοποίηση σε θέματα Ψυχικής Υγείας

Πρόκειται για ομαδικές θεματικές συναντήσεις με στόχο την ευαισθητοποίηση σε θέματα ψυχικής υγείας και ευεξίας, βασισμένων στις σύγχρονες εξελίξεις της ψυχολογικής επιστημονικής γνώσης. Στο πλαίσιο των θεματικών αυτών σεμιναρίων αξιοποιούνται ερεθίσματα από την τέχνη (εικαστικά, φωτογραφίες, σκίτσα, κινηματογραφικές ταινίες κ.α.) καθώς και από την λογοτεχνία και την σύγχρονη αρθρογραφία και βιβλιογραφία (άρθρα, εικονογραφημένα βιβλία, παραμύθια, μυθολογία, επιστημονικά κείμενα κ.α.). Εως σήμερα έχουν πραγματοποιηθεί διάφορα σεμινάρια γονικής ταυτότητας, συναισθηματικής αγωγής, προσωπικής ανάπτυξης, γυναικείας ψυχολογίας και ενδυνάμωσης κ.α.

Ζητήματα που Απασχολούν τους Ανθρώπους
που Παρακολουθούν τα Σεμινάρια μας:

  • Προσωπική Ανάπτυξη/Αυτοβελτίωση

  • Γονική Ταυτότητα

  • Συναισθηματική Αγωγή

Μην Ξεχνάς

” Παρακολουθώντας την ιστοσελίδα μας ή ακολουθώντας μας στο Facebook ή LinkedIn μπορείτε να ενημερώνεστε για τα σεμινάρια που σχεδιάζονται ή διεξάγονται αυτή την  περίοδο. “

Ταξιδέψτε μαζί μας

Φιλοδοξούμε ο χώρος της «Σύμπλευσης» να αποτελέσει μια θετική αφετηρία για προσωπική αναζήτηση και αυτοπραγμάτωση όλων εκείνων που απευθύνονται σε εμάς για την ενδυνάμωση και την ψυχολογική υποστήριξή τους, προκειμένου να αντιμετωπίσουν τις δυσκολίες της καθημερινότητας αλλά και για να βελτιώσουν την επικοινωνία και τη σχέσης τους με τους άλλους, στο απρόβλεπτο και πολυσύνθετο αλλά τόσο μοναδικό για τον καθένα μας, ταξίδι της ζωής.